zaag.png

 

 

 

Over Dimka

CE3A0221.jpg
Bouwer, klusser, aannemer, handige Harry, klusch-koning...  


Alle mogelijke omschrijvingen zijn wel een keer voorbij gekomen, wat mij betreft ben ik gewoon iemand die het leuk vindt om dingen te creëren, lekker fysiek bezig te zijn, en liefst zo min mogelijk achter een bureau te zitten.

Wie ben ik?

 

Na de MTS werktuigbouw ben ik begonnen in de antennebouw, niet echt een bewuste keuze maar iets wat toevallig op mijn pad kwam, daarin heb ik een jaar of tien gewerkt bij verschillende bedrijven en veel ervaring opgedaan in het bouwproces. Eerst als engineer, later als uitvoerder. Daarna ben ik (nu een jaar of 10 geleden) zelfstandig begonnen als bouwer en klusser, met projecten zoals woning-renovaties, aanbouwen, badkamers, keukens, en douglas kapschuren, schuttingen en overkappingen.

 

Tiny-House.nl

Op een gegeven moment was ik bezig met het verbouwen van een oude pipowagen en kwam tegelijk op internet ook de romantische plaatjes van de Amerikaanse Tiny-Houses tegen, ik was op slag verliefd! Dat heeft geresulteerd in de bouw van mijn eerste tiny-house: Tiny 1.0

Enthousiast geworden hierover heb ik besloten mijn bedrijfsnaam te veranderen naar Tiny-House.nl en me volledig te richten op het bouwen van tiny-houses.

 

Filosofie

Mijn bedrijfs (en persoonlijke) filosofie is geleend van een lagere school leraar, die tegen zijn leerlingen zegt: “we hebben hier maar een eenvoudige regel, en dat is zorgen dat iedereen blij en tevreden is, ook ik!” Waarop een meisje heel pienter opmerkt: “maar dat zijn toch eigenlijk een heleboel regels?”

 

Oftewel het plan is om te zorgen dat iedereen waarmee ik werk: klanten, leveranciers en hun personeel en ingehuurde zzp’ers fatsoenlijk en eerlijk behandeld worden. Dat dat allemaal nog niet zo makkelijk is laat zich raden, ik kan helaas niet van iedere schroef nagaan waar en hoe hij gemaakt wordt. Een term als fair-trade is in de bouwmaterialen wereld nog niet echt (of echt niet) bekend. Met mijn gezonde verstand doe ik mijn best de meest verantwoorde producten te kiezen.

 

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je een keer kennismaken en kijken wat de mogelijkheden zijn om ook iets moois te laten bouwen, stuur dan gerust een berichtje!

Voor nu een fijne dag gewenst!